2009. január 28., szerda

100 játék 10 percben

Ismét egy remek Youtube-os videó. 100 klasszikus játék 10 percben. A zene a film alatt ismét hanyagolható...

2009. január 18., vasárnap

Wheel Of Fortune

A Szerencsekerék számos játék feldolgozást élt meg, nemcsak videós játékok formájában, de például flipper is készült belőle (utoljára a STERN gondozásában). A játékot kár lenne bemutatni, néhány elhanyagolható kivételtől eltekintve (például nincs bónusz kör), teljesen úgy működik, mint a show műsor. Gametek, 1989...


2009. január 12., hétfő

Jön a Street Fighter IV. !

Régi/új játékkal rukkol elő a Capcom, mégpedig az egyik legnagyobb klasszikus verekedős játéknak tartott Street Fighter sorozat folytatásával. A Street Fighter IV.19 karakterrel operál és a kikerült videók tanulsága szerint igyekszik tovább vinni (a kor technikai színvonalán) a régi Street Fighterek hangulatát. Várjuk!
További infók:

http://www.streetfighter.com/flash/#/sf4/video/en

2009. január 4., vasárnap

Killer Instinct

A Killer Instinct egy tipikus verekedős játék, melynek különlegessége, hogy a Mortal Kombat-ból és a Street Fighter-ből vesz kölcsön egyes elemeket.
A játékban a Killer Instinct névre hallgató tornát az Ultratech nevű monopolista szervezet rendezi. A rendszeres résztvevőkön kívül az Ultratech által kreált lények is küzdenek, így tesztelhetőek az erősségeik. Az Ultratech által kifejlesztett technológia képes hidat nyitni a dimenziók között, s Eyedol - a kétfejű szörny - így válhat a dimenzionális börtönből a Killer Instinct folyatásában ellenséggé.
Karakterek: Fulgore, Cinder, Glacius, Jago, Riptor, Sabrewulf, Spinal, TJ Combo, Chief Thunder, B. Orchid, Eyedol. Midway, 1994...BOLDOG, JÁTÉKOKBAN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNUNK A BLOG ÖSSZES OLVASÓJÁNAK!!!