2011. január 15., szombat

Mortal Kombat, Killer Instinct felújítás IV - Alkatrészek beszerzése

Alkatrészek beszerzése

Pár hasznos linket szeretnék adni azoknak, akik hasonló felújításba akarnak belevágni… A jelenleg futó felújításokon kívül, ezekkel a  céggel, emberekkel már dolgoztam együtt. Nem titkolom el az információt, sosem értettem miért teszik ezt különböző technikai fórumokban. Több évig tartott, amíg kijártam az utat bizonyos munkákkal kapcsolatban, ez azonban nem jelent garanciát arra, hogy megtaláltam volna a tökéleteset, ezért a tippekért semmilyen felelősséget nem vállalok!

matrica, marqueehttp://www.gameongrafix.com  (80 % százalékban voltam elégedett velük. A Mortal II-es Side art gyenge, a többi jó minőségű. Ha Marqee-t rendeltek figyeljetek a méretekre)

gombok, joyEBAY.  Érdemes az eredetivel megegyező márkát választani. Sokan kínálnak (akár Európában is) eladásra új gombokat, joystickokat. Nagyobb mennyiség esetén érdemes alkudozni. Ne felejtsétek el, ha kintről (USA) rendeltek, érdemes  vám, áfa valamint magasabb szállítási költséggel számolni.

t-molding – lásd előző

világítás – OBI, Brico, stb.

festék – Brico (vizes bázisút javaslom). A Tikkurila drágább, de jobb minőségű (nem feltétlenül tartom szükségesnek)

asztalos munka - http://www.moto-cafe.hu/

szinterezés - http://homokfuvas-szentendre.com/szinterezes (csak jót tudok róluk elmondani)

plexihttp://www.mkiplexi.hu (hosszabb határidővel, de profin dolgoznak)

kerekek – Sajnos nem tudok linket. Nagyobb csapágyboltokba beszerezhető. Mintát érdemes vinni (amerikai méretek, pár mm eltérés belefér…)


…a folytatásban eltávolítjuk a kasznikról a matricákat.


Nincsenek megjegyzések: