2011. február 3., csütörtök

Mortal Kombat, Killer Instinct felújítás VIII - glettelés, csiszolás

Glettelés, csiszolás

Nem lehet elég alapos munkát végezni.  Az évek alatt, - nem meglepő módon - ezek az automaták a játéktermekben rengeteg sérülést szedtek össze, ütötték, rugdosták őket (és persze rengeteget költöztek egyik kocsmából a másikba). A hibák nagy része akkor jön elő, amikor lenyúzzuk az eredeti fóliát.

Nem szabad megfeledkeznünk az évtizedek alatt keletkezett extra lyukakról (OMH engedélyek, vaspántok, fúrjunk oda egy lyukat, mert kell, stb.). Ezeket természetesen el kell tüntetnünk!

Csiszológép, megfelelő glett anyag, és rengeteg meló, csupán erre van szükségünk. Ne feledjük, hogy az új - nem kevés pénzen – megvásárolt fóliának majd valahogy fel is kell tapadnia. Mivel mind a Mortal Kombat mind a  Killer Instinct gépek alapvetően fekete árnyalatúak, minden elnagyolt négyzetcentiméter vissza fog köszönni. Hiába igyekeztünk, lehettünk volna alaposabbak is (a későbbi képen ez látszik). Persze a matricák felragasztása után az összkép hihetetlen klassz, mégis azt kell mondanom ez most csak 95%-osra sikerült...

Egyelőre azonban még a csiszolásnál tartunk:










...a folytatásban már festünk.

Nincsenek megjegyzések: