2012. november 4., vasárnap

"Game On" interaktív videójáték kiállítás Budapesten!


Sajnálatosan kevés figyelmet kap a néhány hete nyílt  „Game On”  interaktív  kiállítás, ahol a látogatók több mint  150 videójátékot nézhetnek meg és próbálhatnak ki . Mi hétfő délután látogattuk meg a kiállítást, amely Melbourne, Hongkong és számos nagyváros után érkezett Budapestre.




Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy aki meg akarja tekinteni a kiállítást a tömegközlekedést preferálja, mert a környék utcáiban felújítás zajlik, a parkolás és a közlekedés lehetetlen.

A hosszadalmas parkolás után meglepetésünkre a kiállítás gyakorlatilag „üres” volt, így bátran garázdálkodhattunk a rengeteg játék között (az igazi műkedvelőknek ezért érdemes a hétvégi és munkaszüneti napok helyett hétköznap érkezni a tárlatra). 

Természetesen a régi Arcade játékok voltak számunkra a leglenyűgözőbbek, de a régi kvarc és a klasszikus játékok emulációi szintén nosztalgikus élményt keltettek. 150 játék egy helyen és ezek közül szinte minden kipróbálható!

Az Arcade gépek egyébként remek állapotúak, gyűjtői kategóriába sorolhatóak! Persze a Price of Persia vagy Super Mario is megdobogtatta  a szívünket, a legtöbb időt mégis a klasszikus sornak, a Star Warsnak, a Space Invaders-nek, a Tron-nak és társainak szenteltük.

A kiállítás mindenkinek kötelező, akik anno előszeretettel látogatta a régi klasszikus játéktermeket!


Pár kép kedvcsinálónak














Jegyárak: 2.400 Ft, 2.900 Ft (hétvége)

Nyitva tartás: 09.00 től 19.00 ig

Official link:

http://www.vamdesign.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=440:game-on&catid=11:esemenynaptar&Itemid=108

http://www.gameonkiallitas.hu/




Nincsenek megjegyzések: