2013. június 17., hétfő

Star Wars [DE] - Kaszni matricázás

A kaszni matricázáshoz elengedhetlen a tökéletesen előkészített felület. Egy apró porszemcse is légbuborékot eredményezhet, ami a végeredményt jelentősen befolyásolhatja. Senkinek nem ajánljuk, hogy tapasztalatanul nekivágjon egy 20-80 ezer forintos matrica felragasztásához. Gyakorolni persze csak nagy felületen lehet, ott lehet megtanulni mennyire lehet egy matricát visszahúzni mennyire ragad fel a flipper oldalára. Érdemes sikeres művelet után ugyanazt a matrica márkát, és felület kezelést alkalmazni a mondás itt is igaz: "járt utat járatlanért, el ne hagyj". Nem csak a matrica mehet kárba, a már felragasztott matricát újra le kell kaparni, és a flipper oldalát ismét kezelni kell.

Sokan kérdeztétek, hogyan lehet eltávolítani az eredeti matricát (anno a flipperek oldalára, lapra szedve, hőprés eljárással került kasírozásra az original matrica), mi szimplán hőlégfúvót és spaklit használtunk.

Fontos, hogy a matricázás zárt térben történjen, mi egy Creature from the Lagoon oldal matricát nulláztunk le egy kis szellőnek köszönhetően.

Most viszont remekül sikerült a Star Wars flipper újramatricázása:











Nincsenek megjegyzések: